Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Vintage wit metalen bol vormige wandlamp van B.A. nummer L 2264,
Denemarken. De 'losse bol' wordt d.m.v. een magneet bevestigd aan de wandplaat, hierdoor is de opening simpel een andere kant uit te laten wijzen.

Hoewel er bevestigingsgaten in de wandplaat zitten kan de lamp ook gebruikt worden als tafellamp.  die aan een magneet vast zit. Is tevens geschikt als tafellamp. In goede staat, gemerkt.
Nr. L 2264 werd geproduceerd door B.A., w in de jaren 1970.

Oorspronkelijk ontworpen door Benny Frandsen (Frandsen Lighting) voor E.S. Horn Belysning, ABO en vandaag weer in productie bij Frandsen Lighting.

Mooi Deens "democratisch ontwerp", oorspronkelijk geproduceerd in verschillende kleuren en in de jaren 70 in veel huizen in Denemarken gehangen.

Het genie van dit licht is de magneet die de lamp op zijn plaats houdt, en stelt u in staat om eenvoudig aan te passen en het licht te richten waar u het nodig hebt - voor uitstekend leeslicht - over het bed of uw favoriete stoel. Het kan ook worden gebruikt als een tafellamp, zoals u elders zult zien, maar het oorspronkelijke idee is om het op de muur te monteren met behulp van de schroefopening (en).

Fitting: E14

Afmetingen, in cm's, ca:

  • hoogte totaal: 15
  • hoogte voet: 4
  • diameter bol 9
  • diameter voet 9

Materiaal:

  • metaal

 De lamp is gebruikt en heeft gebruikssporen.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 50,00 € 40,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 8,60 

Voorraad

1

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews